Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΛΗ Ε.Α.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

                               
 Ζάκυνθος 14-07-2017
Αριθ. Πρωτ. :    221/2017

ΠΡΟΣ: Υπηρεσίες Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου –Μέλη Ε.Α.Υ. Ζακύνθου.

ΘΕΜΑ: Διακοπή χορήγησης ελευθέρας εισιτηρίων από το ΚΤΕΛ Ζακύνθου.


  Σας ενημερώνουμε ότι, από το ΚΤΕΛ Ζακύνθου μας πληροφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες ότι  διακόπτεται η χορήγηση ελευθέρας εισιτηρίων προς τους αστυνομικούς - μέλη μας με το αιτιολογικό ότι, δεν δύνανται πλέον για την ανωτέρω χορήγηση διότι σταμάτησε από το αρμόδιο Υπουργείο η καταβολή δαπάνης προς αυτούς, και κατόπιν σχετικού εγγράφου της Ομοσπονδίας τους.
  Το Δ.Σ. της Ένωσης μας αντέδρασε αμέσως και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του ΚΤΕΛ Ζακύνθου με τους οποίους συζήτησε το πρόβλημα και κατέθεσε πρόταση για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων - μελών μας που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου, και η οποία έγινε αποδεκτή από αυτούς, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας και την κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας. 
   Ενημερώνουμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους – μέλη μας που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου, ότι , από τώρα και στο εξής από το ΚΤΕΛ Ζακύνθου θα χορηγούνται  έως -05- ελευθέρας εισιτήρια τον χρόνο κατ’ άτομο για τα δρομολόγια Αθηνών – Πατρών, και για τα υπόλοιπα δρομολόγια και πέραν των -05- ελευθέρας εισιτηρίων θα ισχύει προνομιακή έκπτωση 50% στην αξία του εισιτηρίου.
  Τα στοιχεία των μελών που θα δικαιούνται των προνομίων θα αποσταλούν στο ΚΤΕΛ Ζακύνθου  με κατάσταση.
 Παρακαλούμε, όπως γίνει πιστή εφαρμογή από όλους, της ανωτέρω προσφοράς προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ενημερώνουμε ότι οποιαδήποτε παρατυπία ίσως επιφέρει την διακοπή της ανωτέρω προσφοράς.

ΓΙΑ ΤΟ   Δ.Σ.

                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                              ΛΙΒΕΡΗΣ Παναγιώτης                                         ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ   Ιωάννης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου