Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α.Υ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

                                                                                                        Ζάκυνθος,  17-01-2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, σύμφωνα με το αρθ. 11 παρ.Γ, και αρθ. 12 παρ.Γ του κανονισμού της Γραμματείας Γυναικών Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ., συστήνετε επιτροπή Γυναικών Αστυνομικών της Πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου η οποία εκλέγεται σύμφωνα με τον κανονισμό την προηγούμενη της εκλογής των Οργάνων της Πρωτοβάθμιας Ένωσης με πρωτοβουλία αυτής, και με άτυπη μυστική ψηφοφορία για θητεία ίση με αυτή των Οργάνων  της Πρωτοβάθμιας Ένωσης .
  Τα μέλη του Δ.Σ. αφού ενημέρωσαν όλες τις γυναίκες αστυνομικούς μέλη της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου, συνέλεξαν τις υποψηφιότητες οι οποίες είναι οι κάτωθι: 1. ΓΚΛΑΒΑ Αθηνά του Παναγιώτη  2. ΛΙΑΛΙΑ Γεωργία του Μιχαήλ  3. ΞΕΝΟΥ Γεωργία του Διονυσίου.
   Η εκλογή θα γίνει  με άτυπη μυστική ψηφοφορία στα Γραφεία της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου αύριο Πέμπτη 18-01-2018 και ώρα 12:00 παρουσία του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου.
   Παρακαλούνται όλες οι γυναίκες αστυνομικοί μέλη της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου όπως παρευρίσκονται για την εκλογή της ως άνω Επιτροπής.


ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου