Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

                                                                                                                  Ζάκυνθος 12-10-2017

                                                                                                                                                                                                                        
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

    Ενημερώνουμε όλα τα μέλη της Ε.Α.Υ. Ζακύνθου ότι ύστερα από το υπ’αριθ. 219/2017 από 23-06-2017 έγγραφο της Ένωσης μας που υποβλήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για την εξέταση όλων των καταγγελλομένων, και καλούμαστε για την παροχή των απαραίτητων στοιχείων και υποβολή τους.
    Παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως το συντομότερο δυνατόν προσκομίσουν έγγραφη αναφορά προς την Ε.Α.Υ. Ζακύνθου όπου θα αναγράφονται οι ημερήσιες αναπαύσεις που τους οφείλονται έως και τώρα, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο το οποίο κατά την κρίση τους είναι απαραίτητο (μεταγωγές-ωράρια κ.λ.π).
    Εφιστούμε  την προσοχή ότι είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου απευθύνεται στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου για εργασιακά θέματα (ωράρια- Η/Α- μεταγωγές-υπερεργασία κ.λ.π), γι’αυτό ζητάμε την συμπαράσταση όλων των μελών μας σε αυτόν τον αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΛΙΒΕΡΗΣ Παναγιώτης                                        ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ιωάννης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου