Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

                      

                                                                                         Ζάκυνθος, 14-05-2016
                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                 
   Στην προσπάθεια της Ένωσης μας για την ενημέρωση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών της Ζακύνθου, το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 13-05-2016 στην Δ/νση Αστυνομίας Ζακύνθου με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ παρουσία και του Δ/ντη Αστυνομίας Ζακύνθου, Αστυν. Δ/ντη κ. Τριαντάφυλλο ΠΑΝΩΡΙΟ.

   Εκ μέρους του προεδρείου μας πέραν των άλλων τέθηκαν τα ζητήματα της άμεσης ενίσχυσης με αστυνομικό προσωπικό για την λειτουργία του Κρατικού Αερολιμένα Ζακύνθου, και του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά εν όψη της θερινής περιόδου, καθώς και της επανεξέτασης των προτάσεων κατάργησης αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού εν όψη της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

   Ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης από την πλευρά του συμφώνησε για τα ανωτέρω υπαρκτά προβλήματα, παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε για την τεράστια κίνηση που έχει τους θερινούς μήνες ο Κρατικός Αερολιμένας Ζακύνθου, καθώς και για την τεράστια έλλειψη σε προσωπικό. Η ανταπόκριση του ήταν άμεση και ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με την φυσική ηγεσία, δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της Δ/νσης Αστυνομίας Ζακύνθου με αστυνομικό προσωπικό τις επόμενες ημέρες, την επιτάχυνση των διαδικασιών για την άφιξη των Δοκίμων Αστυφυλάκων νωρίτερα, καθώς και για την επανεξέταση της ενίσχυσης τους επόμενους μήνες εφόσον υπάρχουν εθελοντές αστυνομικοί.
   Ακόμη για το θέμα της αναδιοργάνωσης μας ενημέρωσε ότι απομένει μόνο το τελικό σχέδιο του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και η ψήφιση του για την έναρξη εφαρμογής, και συμφώνησε μαζί μας ότι για την περιοχή Λαγανά πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα τους καλοκαιρινούς μήνες στην περίπτωση που κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αισιοδοξούμε οι δεσμεύσεις που λάβαμε να υλοποιηθούν και οι προσπάθειες μας να επιφέρουν θετικό αποτέλεσμα.    

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                 ΛΙΒΕΡΗΣ Παναγιώτης                                                ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ιωάννης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου