Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

       
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
    Την 30-10-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα  αμφιθεάτρου του Μουσικού Γυμνασίου Ζακύνθου, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια   Γενική Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση  της Ένωσής μας, με τα ακόλουθα  θέματα : Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό έτους 2014, Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών, μη επαρκή ενίσχυση Υπηρεσιών Α.Δ. Ζακύνθου,  ακαταλληλότητα κτιριακών εγκαταστάσεων , καταστρατήγηση θεσμοθετημένων εργασιακών δικαιωμάτων ( μη ανακοίνωση της υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση - ημερήσιων αναπαύσεων – ωραρίου - νυκτερινών υπηρεσιών ) υγιεινή - ασφάλεια – συνταξιοδοτικά – εκλογές- κ.λ.π.    Αφού έγινε ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2014  εγκρινόμενοι  ομόφωνα από το σώμα, έγινε αναλυτική ενημέρωση για  τρέχοντα θέματα, από το Δ.Σ. της Ένωσής μας.  
 Με ομοφωνία της Γενικής Συνέλευσης , αποφασίσθηκε η διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη  Δ.Σ. , αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως πραγματοποιηθούν την 24-01-2015 ημέρα Σάββατο, σε ώρα που θα καθορισθεί κατόπιν επικοινωνίας μας με την αρμόδια Ειρηνοδίκη, και με νεότερο έγγραφό μας θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα. Επίσης εκλέχθηκε  η Εφορευτική Επιτροπή για τις επικείμενες εκλογές αποτελούμενη από τους :1. ΚΟΡΔΑΛΗΣ Γεώργιος, 2. ΠΑΛΛΑΣ Γεώργιος, 3. ΖΗΓΚΟΣ Γεώργιος.
  Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους, και εκείνους που οι συνθήκες , ή λόγοι ανώτερης βίας δεν τους επέτρεψαν να είναι παρόντες, προκειμένου εκθέσουν τις απόψεις τους .
                                                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



       ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                        ΛΙΒΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου