Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Επιτυχίες πάλι από τους αστυνομικούς της Α.Δ. Ζακύνθου.


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επιτυχίες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ στο νησί μας. Αυτή τη φορά με τη σύλληψη ενός ημεδαπού φοιτητή του ΤΕΙ κατοίκου Αθηνών και ενός αλλοδαπού για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ύστερα από συνεργασία των αστυνομικών των δυο Τμημάτων στο Καλαμάκι πραγματοποιήθηκε η σύλληψη των δυο 20χρονων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες να κινούνται με επιβατικό αυτοκίνητο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε προσημειωμένο χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε σε αγοραπωλησία ηρωίνης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Σύμφωνα με την μεθοδολογία που ακολουθούν κανόνιζαν τηλεφωνικά την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών με τους πελάτες-χρήστες και στην συνέχεια τους καθοδηγούσαν σε συγκεκριμένα σημεία “καβάτζες” όπου είχαν κρυμμένα τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου