Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

80 αστυνομικοί θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών


80 αστυνομικοί θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών
Ογδόντα αστυνομικοί θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 - 2014, σύμφωνα με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων.

Λανθασμένες οι βεβαιώσεις αποδοχών όσων αναγνώρισαν τη Μάχιμη 5ετία


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου  ενημερώνει τους συναδέλφους ότι σύμφωνα με έγγραφο της Δ/νσης Διαχ/σης Χρηματικού του Αρχηγείου το οποίο και παραθέτουμε, οι βεβαιώσεις αποδοχών όσων κατά το έτος 2012 πλήρωναν κρατήσεις για την αναγνώριση της "Μάχιμης 5ετίας" είναι λανθασμένες και θα πρέπει να επιστραφούν για να παραληφθούν νέες ορθές. 
Διαβάστε περισσότερα παρακάτω:

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δήλωση περιουσιακής κατάστασης έτους 2013 (Πόθεν Έσχες)


-
Δήλωση περιουσιακής κατάστασης Αστυνομικού Προσωπικού, Συνοριακών Φυλάκων και Ειδικών Φρουρών έτους 2013 (Πόθεν Έσχες) 

Τα νέα όρια ηλικίας αστυνομικών-στρατιωτικών.Πίνακες, επικουρικά, υπολογισμός σύνταξης και εφάπαξ...


Τα νέα όρια ηλικίας αστυνομικών- στρατιωτικών- Πίνακες, επικουρικά, υπολογισμός σύνταξης και εφάπαξ
Όσοι θεμελίωσαν έως την 31-12-2010 συνταξιοδοτικά δικαιώματα (24 ½ έτη συντάξιμης υπηρεσίας) δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος ασφαλιστικός νόμος 3865/2010, τόσο στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης όσο και ως προς τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξής τους και μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης όποτε επιθυμούν και άμεσα να έχουν την έναρξη καταβολής της σύνταξής τους.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η απάντηση του αρχηγείου για τα εκκαθαριστικά σημειώματα των αστυνομικών

Η απάντηση του αρχηγείου για τα εκκαθαριστικά σημειώματα των αστυνομικών
Στο σάιτ της Δύναμης Αναγέννησης ( dynami-an.gr ) δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα ώρα η απάντηση του αρχηγείου αναφορικά με το θέμα που ξεσηκώθηκε μέσα από το bloko.gr σχετικά με τα εσφαλμένα στοιχεία στα εκκαθαριστικά των αστυνομικών.
Ένα θέμα, που προκάλεσε την παρέμβαση της ΠΟΑΞΙΑ και της ΠΟΑΣΥ που ζήτησαν την επανέκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, μετά μάλιστα και τις σχετικές δηλώσεις του γεν. γραμματέα της Ομοσπονδίας των αξιωματικών, κ. Γιάννη Κατσιαμάκα, σχετικές με
το θέμα.

50 εκατομμύρια επιπλέον οι περικοπές στους εν ενεργεία στρατιωτικούς


50 εκατομμύρια επιπλέον οι περικοπές στους εν ενεργεία στρατιωτικούς - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
50 εκατομμύρια παραπάνω είναι τελικά οι περικοπές στους εν ενεργεία στρατιωτικούς ,σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει “περάσει” στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αντιθέτως για τους απόστρατους δεν έχει ακόμη υπάρξει μια ξεκάθαρη απάντηση για το ίδιο θέμα και οι ενώσεις τους προσπαθούν με επαφές που έχουν να
το ξεκαθαρίσουν.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συνεχής επιτυχίες της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Π.Ι.Νήσων



Στο πλαίσιο της αρχής της ανοικτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης των πολιτών  δημοσιοποιούνται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στοιχεία που αφορούν την αστυνομική ανταπόκριση-δραστηριότητα  τον Απρίλιο 2013
και περιλαμβάνουν το σύνολο των συλλήψεων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν.

Επιτυχίες πάλι από τους αστυνομικούς της Α.Δ. Ζακύνθου.


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ναρκωτικών

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επιτυχίες των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ στο νησί μας. Αυτή τη φορά με τη σύλληψη ενός ημεδαπού φοιτητή του ΤΕΙ κατοίκου Αθηνών και ενός αλλοδαπού για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Θέμα: «Τροποποίηση συνταξιοδοτικών διατάξεων»

 poasy


 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
  Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 103/29.04.2013) ο Νόμος 4151/2013 "Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών".
  Με τις νέες διατάξεις επέρχονται μεταβολές σε αρκετά άρθρα του ΠΔ 169/2007 για όσους αποχωρούν από την Υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης και ειδικότερα:

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου: «Άνανδρη επίθεση…»


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου με ανακοίνωσή της, καταδικάζει  τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη περιοχή  του Αγίου Διονυσίου την Μεγάλη Τετάρτη, που είχαν ως  αποτέλεσμα   τη συμπλοκή δυνάμεων  του ΠΑΜΕ και της “Χρυσής Αυγής”. Συγκεκριμένα αναφέρουν …